PÅMELDING HØSTENS PARTIER

Vi gleder oss til oppstart av høstens partier! Det har blitt litt forandring i treningstilbud, men vi vil fortsatt tilbyr kvalitets trening med erfarne trenere, god utstyr og masse gleder.

Stabekk Turnforening har inngått avtale med Weborg som påmelding system med online betaling. Dette tas i bruk så fort vi har fått klar signal og da kan påmelding åpne. Det kommer en link under KURS BESKRIVELSE OG TRENINGSTILBUD, TRENINGSTILBUD HØST og ved alle beskrivelser av partier som koble direkte til påmelding og innbetaling ønsket parti. Innbetalt treningsavgift bli satt på et lukket konto i tilfelle ny Corona tiltak og avlysing av trenings tilbud så gjenstående beløp kan refunderes hvis det oppstå en situasjon som i vår.

INFORMASJON MEDLEMMER: De som var påmeldt Vår 2020 få informasjon via e-post når det er klar til påmelding. Dere få prioritert påmelding. I tillegg til treningsavgift må alle betale medlemsavgift 300,-. Faktura for medlemsavgift (ved en feiltagelse fra påmeldingsystem) ble ikke sendt før Corona kom og det må inkluderes nå.

NY MEDLEMMER: De som ikke var registrert på noen av vårens partier. Det legges ut dato for påmelding her.

Stabekk TF har støtte ordning for de som trenger økonomisk hjelp for betaling av treningsavgift. Vi kan også være behjelpelig med søknad om Fritidsstipend til kommunen.

Vi tar forbehold om endring av oppstart, dager/tider og tilbud grunnet Corona og smittevern tiltak.

Skribent: bgnimda