Generalprøve og Juleoppvisning 2019

Stabekk Turnforening kan glede seg over å ha mange aktive medlemmer denne høsten. I den forbindelse inviteres alle til en juleavslutning hvor barna får vise hvor flinke de har blitt.

Generalprøve lørdag 14.12 Oppmøte 10:30

Juleoppvisning søndag 15.12 Oppmøte 10:30

Oppvisningen på søndag begynne kl. 11:00, og barna som skal delta må møte kl.10:30 presis. Generalprøve og oppvisning finne sted i Bærum Idrettspark, Hauger Skole vei 36, 1351 RUD.

Inngang: Foreldre, familie og venner som skal se på oppvisningen går inn gjennom hovedinngang, trenere ta imot barna og følge de til garderoben, foreldre gå opp trappen til 2. etasje og videre inn til tribunen.

Forhåndssalg av billetter: VIPPS til Stabekk Turn 71089 Skriv Juleoppv. ___ Voksne ____ Barn. Billetter kan også kjøpes på Generalprøve 14.12 eller dagen av oppvisning enten ved hovedinngangen eller i 2. etasje ved inngang til tribunen.

Pris: Voksne kr. 100,- og barn 4-12 år kr. 50,-. Under 4 år gratis inngang.

         Deltagere (gymnaster) gratis.

Kafeteria og salgsartikler: Det vil være kafeteria lørdag og søndag. Betaling med kort og VIPPS; MEN vi foretrekke betaling med kontanter.

Henting av barn etter oppvisning: Hvis noen av barna vil sitte med foreldre etter de er ferdig med sin oppvisning kan de hentes ved enden av tribunen mot vindu til utsiden nedenfor trappen. Vennligst avtale dette med deres respektive trenere på forhånd. Ellers blir alle barn tatt hånd om av sine trenere og sitte i hallen sammen med de. Hvis noen dra før oppvisning er ferdig kan dere hente medalje ved billettsalg i 2. etasje.

Vi håper at veldig mange har mulighet til å komme.

Velkommen til en hyggelig og inspirerende juleoppvisning!!!!!!!!!

Kanskje kommer nissen…………………….

Trenere på partier vil gi informasjon om eventuelt kostymer til oppvisning. Oppdatert informasjon vil være tilgjengelig på hjemmesiden https://stabekkturn.no/ Påmelding for vårsemesteret 2020 åpne 1. desember. Alle som vil delta på trening i 2020 må melde seg inn selv: https://stabekkturn.no/pamelding/pamelding/ Treningstilbud for våren 2020 legges ut på vår hjemmeside 15. november.

Skribent: bgnimda