VIKTIG INFORMASJON TIL ALLE MEDLEMMER

OPPSTART VÅRENS PARTIER V-19                                                                   Foreldre & Barn, Barneturn 4-5 år, Akrobatisk Turn 1.-2. klasse, Teen Jump 3. klasse og eldre, Teen Jump 3.-4. klasse, Teen Jump 4.-7. klasse, RG SO Mini, SO Turn Mini, SO Basis Turn: Oppstart Uke 2, 7.-12. JANUAR

PÅMELDING VÅRENS PARTIER OG UTMELDING AV GYMNASTER              Påmelding til vårens partier åpnet 1. DESEMBER for medlemmer. Påmelding for ikke medlemmer åpnet 15. desember. Medlemmer selv har ansvar for å melde seg ut av turnforening. Ved påmelding til partier 01.01 er man automatisk medlem av klubben hele året. Medlemmer har fortrinnsrett til deltagelse på partier. Informasjon og veiledning til utmelding finner man under fanene Påmelding og Medlemskap http://stabekkturn.no/pamelding/utmelding/.

Skribent: bgnimda